Kolostrum, joka tunnetaan myös esimaidoksi, on ensimmäinen maito, jota nisäkkäät antavat vastasyntyneille optimaalisen ravinnon tarjoamiseksi ensimmäisten päivien aikana. Kolostrum sisältää runsaasti biologisesti aktiivisia molekyylejä, kuten immunoglobuliini G:tä (IgG). Meidän kapseleissamme käytettävä kolostrum saadaan yksinomaan valvotuista lehmien varastoista ensimmäisten 24 tunnin aikana vasikoiden syntymästä. Lehmä tuottaa normaalisti enemmän kolostrumia kuin vasikka tarvitsee. Vain ylimääräinen osa voidaan käyttää kolostrumikapselien valmistukseen.
Jokainen kapseli sisältää 400 mg kolostrumia, jossa on vähintään 18 % immunoglobuliini G:tä (IgG).
Art. nro: 819
ColonBact on ravintolisä, joka sisältää B6- ja B12-vitamiineja, biotiinia, maitohappobakteereita, kombucha-uutetta, punajuurijauhetta, sitruspektiiniä ja vitamiineja.
- Biotiini auttaa ylläpitämään normaaleja limakalvoja,
- B6- ja B12-vitamiinit tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Suuremmista määristä kysyttäessä hinta erikseen!
Teollisuuden ja kaupallisten lattioiden saumat ovat yleisesti ottaen huoltoa vaativia ja niitä on ylläpidettävä säännöllisesti. Tämä aiheuttaa kustannuksia ...
Teollisuuslattian tulisi siksi ihanteellisesti olla saumaton. Kuitenkin betonin ryömimis- ja kutistumiskäyttäytymisen vuoksi tämä ei periaatteessa ole mahdollista.
Ratkaisumme teille, saumaton ULBRICHFUGE.
Eri reaktiopolymeerimateriaalien yhdistelmän avulla syntyy saumaton sauma. Tämä asennetaan korkeustasaisesti ja sitä voidaan käyttää suurilla kuormilla lyhyen ajan kuluttua. Lisätietoja
L-Tryptofaani edistää rentouttavaa unta ja lisää päivittäistä energiaa. L-Tryptofaanilla on kyky muuttua kehossa serotoniiniksi. Tämä toimii lähtöaineena unta edistävälle hormonille melatoniinille. Tryptofaania on muun muassa Saksassa hyväksytty lääkkeeksi unihäiriöiden hoitoon. L-Tryptofaani on reseptivapaa lääke, ja suositeltu annos on 500 mg.
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.